Verhalen en info voor/over kinderen, vrouwenworkshops,.....
13e clanmoeder

Zij die haar visioen wordt

is de Hoedster van Cycli van verandering de 12 clanmoeders,

en de clanmoeder van de dertiende maancyclus.

De blauwe maan van transformatie

Haar kleur is Kristal

Zij is de Zielenhoedster die de Kinderen van de Aarde leert;

*hun spirituele Essentie of Orenda fysieke vorm te geven, door hun persoonlijk visioen te worden en hun talenten in te zetten voor het geheel, om zo aanspraak te maken op de Vijfde Wereld van Vrede en Verlichting.

Zij is de Moeder van Verandering,

die ons leert hoe we door alle lessen en cycli van transformatie gaan om ons spiritueel te kunnen ontwikkelen. Toont ons niet vast te houden aan beperkende illusies maar op het door ons gekozen pad te blijven en te transformeren op niveau van Lichaam, Ziel en geest.

Zij leert ons dat we alles en niets zijn en dat alle werelden in onszelf en buiten onszelf bestaan, dat de evolutionaire spiraal van de ziel oneindig is. Zij bewaakt onze persoonlijke Mythe, de geschiedenis van iedere ziel, waarvan de inhoud bepaald is door ieder besluit dat we nemen en ieder doel dat we kiezen.

Zij die haar Visioen wordt leert de mensenstam dat het  ultieme transformerende visioen zich manifesteerd als we besluiten gewoonweg te ZIJN!

Ze herinnert ons eraan dat onze dromen groeien en veranderen.

WE ZIJN WAT WE ZIJN OP IEDER MOMENT IN DE TIJD. 

Deze uniciteit is een deel van het plan van het Grote Mysterie voor heelheid. Als wij hier op Aarde leven als de gerealiseerde droom van onze spirituele en menselijk potentie, zal de Wervelende regenboogdroom van Wereldvrede en spirituele verlichting compleet zijn.

ZIJ DIE HAAR VISIOEN WORDT IS DE HOEDSTER VAN DE PROFETIE VAN HEELHEID.

ZE HELPT DE MENSEN OM DE WERVELENDE REGENBOOGDROOM ZICHTBAAR TE MAKEN!

Mandala 13e Clanmoeder : ZIJ DIE HAAR VISIOEN WORDT C. De Boeck

Mandala 13e Clanmoeder : ZIJ DIE HAAR VISIOEN WORDT C. De Boeck

Deel deze pagina