VERHALENVERTELSTER

VERHALENVERTELSTER

Zij is de bewaakster van de MEDICIJNVERHALEN, de HOEDSTER van HEYOKAHmedicijn en HUMOR.

De Leraar die ons onderwijst zonder met de vinger te wijzen.

Behoedster van het spreken vanuit Persoonlijke Ervaring en Waarheid.

ZIJ LEERT ONS....

Onderwijzen door vertellen van verhalen die lessen inhouden. Evenwicht te vinden tussen oneerbiedigheid en heiligheid, door op creatieve wijze gebruik te maken van HUMOR. Te spreken vanuit eigen ervaringen ZONDER zelfingenomenheid of oordeel over anderen. Hoe we in het leven zowel leraar als leerling kunnen zijn en de verworven wijsheid hebben kunnen bewaren.

HOE WE DE WAARHEID KUNNEN SPREKEN VANUIT ONS HART.

Haar kleur is ROOD, de kleur die nederigheid, vertrouwen in zich draagt en ons helpt jong van hart teblijven door onze onschuld te behouden. De kleur van het bloed, ons DNA dat verankert is met de wijsheid van al onze voorouders.

Mandala 6e Clanmoeder : VERHALENVERTELSTER C. De Boeck

Mandala 6e Clanmoeder : VERHALENVERTELSTER C. De Boeck

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina