ZIJ DIE MET VERWANTEN SPREEKT

WAARHEID LEREN KENNEN.

"ZIJ DIE MET VERWANTEN SPREEKT"

de Clanmoeder van Januari,

verbonden met de maan van Januari. Haar kleur is Oranje.

Ze is MOEDER van de Natuur, BEWAARSTER van RITME, WEER en

SEIZOENEN.

BEWAAKSTER van de TAAL van de BOMEN, de STENEN en de DIEREN. Zij die VERWANTEN MAAKT/Hoedster van de Noden van de Aarde/ Moeder van de Planeteire Familie.

Zij leert ons....

 Hoe we de ongesproken taal van de natuur kunnen begrijpen. Familie van alle levensvormen kunnen worden, en hoe we de Heilige Ruimte van anderen respectvol kunnen betreden. Hoe we cycli, ritmes en veranderingen in het weer en de seizoenen kunnen eren. Hoe we samen kunnen smelten met de levenskracht en de ritmes van Alle dimensies en de waarheid van allen leren kennen. hoe we de

Mandala ZIJ DIE MET VERWANTEN SPREEKT C. De Boeck

Mandala ZIJ DIE MET VERWANTEN SPREEKT C. De Boeck

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina