Vrouwe van de ondergaan zon

Vrouwe van ondergaande zon is de Hoedster van de Doelen en Dromen van morgen.

Clanmoeder van September verbonden met de kleur groen.

Groen is de kleur van de wil. 

Zij laat ons zien hoe we onze wil op de juiste manier kunnen gebruiken om overvloed in de toekomst zeker te stellen. Zij leert ons dat de wil om te leven, te overleven, de wil om de natuurlijke voorraadbronnen van Moeder Aarde te bewaren, de hoogste prioriteit heeft als we op aarde zijn.

Zij leert ons de Waarheid te Leven.

Zij zit in de westelijke richting die de thuishaven is van het Vrouwelijke principe. Dit geeft ons de mogelijkheid om volgende bekwaamheden te verwerven ; zorgzaamheid, betrouwbaarheid,medeleven, innerlijk weten, succes en doelgerichtheid. Deze plaats wordt ook de plaats van het innerlijke schouwen genoemd, omdat het vrouwelijk principe van nature intuïtief is en gericht op ontvangen.

Ze leert ons in te keren om onze persoonlijke waarheid te leren kennen. Om zo de toekomst zonder angst tegemoet te treden door stappen te zetten die ons een stralende toekomst verzekeren.

Mandala 9e Clanmoeder : VROUWE VAN DE ONDERGAANDE ZON C. De Boeck

Mandala 9e Clanmoeder : VROUWE VAN DE ONDERGAANDE ZON C. De Boeck

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina