Elfen slaaplied

Elfenbron concreet

Elfenbron wil ouders en andere begeleiders helpen op een kunstzinnige, creatieve en spirituele manier om een dieper contact te maken met het kind en het kind in zichzelf, zodat ze elkaar beter leren zien en begrijpen. Vele kinderen van NU hebben behoefte aan een andere manier van "opvoeden" of beter gezegd, ze willen op een andere manier wegwijs gemaakt worden in de wereld op deze aarde.

Kinderen zijn wijzen die iets aan de volwassenen komen leren, volwassenen zijn meesters om deze kinderen te wijzen in de richting van hun pad en  aldus kunnen ze samen dit pad bewandelen tot het kind zijn eigen pad kan kieze

Vrouwen, moeders, grootmoeders hebben hun eigen verhaal.

workshop 2023

4 Delige reeks:

Mandala maken in verbinding met verhalen over de

4 elementen AARDE - WATER - LUCHT - VUUR

Maart - April - September - Oktober

Meer info volgt


 

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina