Wie is Catharina De Boeck?

Mijn naam is Catharina. Ik ben geboren in 1956 als vroeg nieuwetijdskind.  Moeder voor 3 nieuwetijdskinderen  en Nonna van  3 kleinzonen en 1 kleindochter, kinderen van NU. Van deze "zielen" kon en kan ik veel leren.

Verhalenvertelster. Geschoold in de Plastische kunsten, bijgeschoold bij : de kleine Tiki voor kunstzinnig en dynamisch coachen en counselen, bij Cian voor aroma therapie voor kinderen, bij de Kristallen poort voor kristalhealing, op een seminarie over de taal van kindertekeningen, in Reiki bij Onix, bij Thuis in jezelf in Munay ki en Nusta Karpay. Opleiding werken met Bach bloesems. En ik school me elke dag weer bij doorheen het dagelijkse leven....

Jaren werkzaam geweest als kunstzinnig therapeut en animatrice in een RVT en was jarenlang opvoedster in verschillende scholen en een instelling in direct contact met de ouders. Ook hier ben ik ontzettend dankbaar dat ik zoveel mocht leren van al die kinderen en ouders die ik mocht ontmoeten.

Nu geniet ik van welverdiende tijd voor mezelf en doe ik de dingen die anderen en mezelf gelukkig mogen maken.

Bezielster van www.elfenbron.be.

De keuze om op deze manier te gaan werken komt vanuit het diepste van mijn hart. 

Zelf heb ik een diep contact met "Engelen" en alle energieën die hiermee samen hangen dus zeker ook de Elfen, Kabouters, dieren, natuur, mineralen en kristallen... en natuurlijk kinderen.

Bij ieder jong kind kunnen we nog sterk de aanwezigheid voelen van zijn of haar Engel. Hiermee ga ik dan ook graag in verbinding.

YOU SEE IT IN THE CHILDRENS EYE, WITHIN IT, THEY REFLECT THE LOVE WE FORGET!! (Fun loving criminals)

Vanuit deze levenshouding is tevens een verhaal in boekvorm onstaan.

DE ENGEL DIE MENS WERD is een verhaal over engel Elemiah die heel graag naar de aarde wil om mens tussen de mensen te worden om de mensen, en al wat leeft op aarde, te helpen in moeilijke momenten. Het verhaal is doorweven met kunstzinnige, creatieve en meditatieve oefeningen om samen te doen, maar kan ook als voorlees verhaal gebruikt worden.

Het boek is  te bestellen via mij : Catharina De Boeck : mail innedeboeck2010@hotmail.com

Meer info of bestellen kan ook via info@createmybooks.com , nr van het boek  ID: 22412

Boek: de engel die mens werd.

Boek: de engel die mens werd.

Opmerkingen

lut

11.12.2018 19:25

Beste,
Ik ben Lut van www.shamballa-deinze.be en zag dat je prachtige workshops geeft, oa over de Clanmoeders. Graag zou ik met jou in contact komen om hier eventueel in Shamballa mooie dingen met ..

erina starink

17.08.2017 15:31

dag Chatharina, helaas moet ik voor het komende weekend afzeggen. mooie bijeenkomst en lieve groet Erina

Catharina

17.08.2017 17:56

Dag Erina, ondertussen heb ik de reden voor jouw afmelden ontdekt! Jammer dat het je niet lukt ik wens je veel genezings succes toe! 'Zij die heelt ' 8e clanmoeder zal aan ke denken.

erina starink

10.08.2017 18:20

ik meld mij aan voor de 20ste.

Catharina

11.08.2017 10:44

Beste Erina, hartelijk dank ! Ik noteer je aanmelding, het beste is dit nog te bevestigen Thuisin jezelf, met je e-mail, bij Mieke Polfliet

erina starink

10.08.2017 18:19

dag mooie vrouw, zojuist jouw info voorbij zien komen op Net Samen en al heel lang ben ik fan van Jamie Sams, heb het boek helaas nog niet, gevonden. mochten jullie er een te koop weten, informeer me.

Mira Liekens

Heb je echt een boek geschreven?

Zo wel proficiat!

.

09.02.2013 21:18

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina