VROUWCIRKEL

2e clanmoeder " ZIJ DIE DE WIJSHEID BEWAART" de maan van februari, kondigt zich aan. Haar kleur is grijs


De Beschermster van Heilige Tradities, de Bewaarster, van Steenbibliotheken en Aardegeschiedenis, de Hoedster van 'Herinnering' en de Kunst van het Geheugen, de Moeder van Vriendschap, Planetaire Eenheid en Wederzijds begrip.

ZIJ LEERT ONS:

De Kunst van Zelfontwikkeling en Uitbreiding.

Hoe we toegang krijgen tot het Planetaire Geheugen, de persoonlijke herinnering en oeroude wijsheden en kennis.

Hoe we de wijsheid en de missie die iedere levensvorm in zich draagt kunnen begrijpen.

Hoe we vrienden kunnen zijn en vriendschappen kunnen herstellen door de standpunten van iedere levensvorm te respecteren.

Hoe we de WAARHEID KUNNEN EREN!

Mandala 2e Clanmoeder: ZIJ DIE DE WIJSHEID BEWAART  C. De Boeck

Mandala 2e Clanmoeder: ZIJ DIE DE WIJSHEID BEWAART C. De Boeck

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina