LOFPRIJZENDE VROUW

LOFPRIJZENDE VROUW is de clanmoeder van de 12e maancyclus. Zij leert ons : * Dankbaar te zijn voor alles wat we meemaken in ons leven. Leert ons zien dat iedere les, iedere ervaring, die we tegenkomen in ons leven heelwording in zich draagt

                 * Dat iedere uitdaging een kans is om innerlijke kracht te ontwikkelen.

                 * Ze helpt ons te herontdekken hoe belangrijk het is om tijd vrij te maken voor het vieren van de geschenken in ons leven.

                 * Leert ons ook indien we klakkeloos "rituelen"  volgen, zonder een vreugdevol hart en dankbaarheid, er geen heelwording kan volgen.

                 * Maakt er ons op attent dat als we dankbaar kunnen zijn voor wat ons geschonken wordt, we tevens dankbaar kunnen zijn voor wat we kunnen geven.

                 * Ze wijst ons op de dwaalwegen die er kunnen zijn als we onze zegeningen vergeten, en enkel de leegte willen opvullen met materieel bezit of niet "doorleefde" wijsheid. Gedachten worden altijd gevolgd door tastbare resultaten.

                 * Negatieve gedachten en angsten trekken zware levenslessen aan.

Dankbaarheid tonen voor iedere overwinning die we behaald hebben en andere aanmoedigen het zelfde te doen voor hun overwinningen is de beste manier om onze beweging naar eenheid en vooruitgang voort te zetten.

HAAR WAARHEID IS : DANKZEGGING VOOR DE WAARHEID. Haar kleur is Paars.

Mandala 12e Clanmoeder : LOFPRIJZENDE VROUW C. De Boeck

Mandala 12e Clanmoeder : LOFPRIJZENDE VROUW C. De Boeck

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina