ZIJ DIE DE WAARHEID WEEGT

De 3e Clanmoeder, ZIJ DIE DE WAARHEID WEEGT, meld zich aan in Maart.Haar kleur is bruin

 Geleid door het verhaal " Draagster van de lastenkorf" geeft zij ons inzicht in de Goddelijke wet. Zij oordeelt niet over ons door ons te straffen, ze leert ons de principes van de Goddelijke Wet:

onze daden zijn gebaseerd op onze beslissingen.

Zij die de Waarheid weegt leert ons dat, wij door het vinden en accepteren van de waarheid van onze daden, moeten beslissen wat we willen leren om van het dwaalspoor weer op de goede weg te komen.

Zij die de waarheid weegt leert ons om de waarheid in ons innerlijk en de waarheid van onze levenservaringen te accepteren. Als we onszelf in alle eerlijkheid wegen en aanvaarden wat we aantreffen, kan de waarheid van onze kracht en onze zwakheid de illusie vernietigen die onze potentie in de weg staat.

Waar het om gaat is dat we kijken wat sterk en goed in ons is. Het negatieve niet te voeden, maar werken aan onze vaardigheden en talenten, zodat we onze "Orenda's" of Spirituele Essentie vergroten!

De beschermster der zachtmoedigen

weegt de waarheid die iedereen kan zien

De Goddelijke wet die balans zoekt

bevrijdt de Geest.

En, hier, tussen aardse chaos

en beproevingen staat zij

gereed om rechtvaardig te oordelen

Medelevend spreekt ze recht over mij

Zij antwoordt, wanneer misleiding

ons destructieve gelaat

van menselijke hebzucht en haat

laat zien dat ieder geloof en ras schaadt.

Hoedster van de wetten

van het Grote Mysterie

uw leiding zoeken wij

mogen we één worden

met de waarheid die we horen van U.

Mandala 3e Clanmoeder :ZIJ DIE DE WAARHEID WEEGT C. De Boeck

Mandala 3e Clanmoeder :ZIJ DIE DE WAARHEID WEEGT C. De Boeck

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina