FIERE VROUW

Fiere Vrouw is de Clanmoeder van November.

Zij leert ons te Zijn wat we zeggen te ZIJN. 

Haar waarheid is de waarheid uitdragen.

Haar kleur is WIT = de onthulling wat aantrekkingskracht is en hoe we autoriteit en wil op de juiste manier kunnen gebruiken. 

Ze wordt ook Moeder der Vernieuwing genoemd, vernieuwing breekt geen oude tradities af, ze voegt er nieuwe waarheid aan toe. Ook is ze de Moeder van Volharding en Doorzettingsvermogen. Laat ons de waarde van gezondheid zien. leidinggeven door het voorbeeld te zijn, verantwoordelijkheid nemen voor onze gedachten en daden, is de weg die ons de Medicijn van Fiere Vrouw brengt.

Ze leert ons trots te zijn op wat we al bereikt hebben. Ze laat ons kennismaken met zelfachting, wat iets heel anders is dan jezelf belangrijk vinden.

Daden zeggen altijd meer dan woorden.

Mandala 11 Clanmoeder : FIERE VROUW C.De Boeck

Mandala 11 Clanmoeder : FIERE VROUW C.De Boeck

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina