LUISTERENDE VROUW

Zij is de clanmoeder van de STILTE.

Haar maand is MEI. Haar kleur is ZWART = Zoeken naar antwoorden.

Haar Cyclus van Waarheid is " DE WAARHEID HOREN ", luisteren naar de altijd aanwezige boodschap van de NATUUR, naar ons HART, de GEESTENwereld, het standpunt van andere MENSEN, de LEERMEESTERSCHEPSELEN en het GROTE MYSTERIE.

Leert ons naar alle standpunten in onze wereld te luisteren. Als we ieder standpunt haar eigen "Heilige" plaats toekennen, komen we tot harmonie. Zij leert ons groeien door te luisteren naar wat er (echt) gezegd wordt.

Ze leert ons te herkennen of iemand de waarheid spreekt, door te luisteren welke gevoelens doorklinken in iemands woorden. Mededogen tonen voor hen die menen te moeten liegen is een teken van spirituele volwassenheid.

De Clanmoeder van Tiyoweh (stilte) voorspelt de waarschijnlijk toekomst door ons mogelijkheden te laten zien als we het juiste pad bewandelen en ook wanneer we op een dwaalspoor zijn belandt.

Mandala 5e Clanmoeder : LUISTERENDE VROUW C. De Boeck

Mandala 5e Clanmoeder : LUISTERENDE VROUW C. De Boeck

Meest recente reacties

19.09 | 11:46

Dag Karin, indien je nog interesse hebt in een vrouwenkracht cirkel, kan je op de website meer info vinden onder 'info workshop 2021' of contacteer me op mijn e-mail adres voor verder uitleg.

16.06 | 08:15

Dag Karin, de plaats waar de activiteiten zullen plaatsvinden licht voor 2021 nog niet helemaal vast. In ieder geval ergens rond het Antwerpse. Mail mij op het e-mail adres en ik hou u op de hoogte.

15.06 | 20:25

hallo Catharina, ik ben op zoek naar een vrouwenkrachtcirkel. ik lees op deze website mooie dingen, maar waar vinden deze actviteiten plaats?

31.10 | 22:36

Nee, ik kan het niet verkopen het is heel persoonlijk geworden. Hopelijk vindt je het nog 2e hands(bol.com?). In het Engels zijn ze geloof ik nog wel te verkrijgen.

Deel deze pagina