Verhalen en info voor/over kinderen, vrouwenworkshops,.....
Bachbloesems voor kinderen

Bachbloesems voor kinderen

Kinderen zijn een belangrijke inspriratie bron voor verandering, transformatie, opruiming en bewustwording. Waar essentiële oliën en andere therapieën vaak te sterk zijn voor kinderen, zijn bloesems remedies juist bij uitstek geschikt. Het is een zachte, niet gevaarlijke, natuurlijke weg om kinderen weer bij zichzelf te brengen en hun eigen identiteit weer te herstellen. (bron:Bloesems en bewustzijn Bram Zaalberg)

Ik werk met de mooie zachte Yana kinder remedies.

Voor elk uniek kind met zijn unieke probleemtje, pendel ik, de voor hen op dat moment nodige ondersteuning uit. Ik breng je op de hoogte van wat ik heb gevonden zodat je kan aftoetsen op het klopt voor hem of haar. Vervolgens stel ik een flesje van 30ml samen dat het kind een periode kan innemen.

Bij baby's is het zelfs mogelijk dat de ouder(s) de remedie innemen, omdat daardoor het innerlijk kind van de ouders verandert en vaak ook bij de baby omdat de verbinding nog zeer groot is, vooral dan met de moeder.

Deze remedies zijn dus niet alleen goed voor kinderen maar ook voor ons eigen innerlijk kind in ons te ondersteunen.

Er zijn 24 remedies voor kinderen, allen samengestelde remedies dwz dat er verschillende bloesems bij elkaar zijn gebracht op basis van 1 thema. 

Hoe ermee werken?

Inwendig : acuut: 5 druppels uit een stockflesje onder de tong. Zolang het nodig is.

Meestal echter worden de bloesemsremedies uit de stockflesjes verdund en krij je een doseerflesje. Dit is een flesje van 30ml. met pipet dat wordt afgevuld met een beetje van iets alcohlisch of appelazijn (voor de bewaring)  derest wordt aangevuld met bronwater. Dan worden er telkens 5 druppels bij gedaan uit 1 of meerdere stockflesjes die ik gependeld heb. Meestal niet meer dan 2 of 3 gecombineerde kinderremedies.

Deze verdunning wordt 4X per dag ingenomen; 's morgens, 'smiddags, avondeten en vlak voor het slapen gaan. 5 druppels per keer onder de tong.

Kan ook op een hapje in het eten, in een glas water of een flesje sap gedaan worden dat dan leeggedronken wordt.

Bij hele kleintjes of bij moeilijk innemen kan met de druppels ook druppelen op lakentjes in de wieg of kussentjes, op een stoeltje of op lichaamsdelen zoals; rond de navel, kruin..) Of je kan het flesje gewoon op een veilige manier in de directe omgeving van het kind leggen. Je kan intuïtief ook zelf voelen wat de beste manier is.

Wil je graag een remedie voor jou kind(eren) neem dan contact op via mail:

innedeboeck2010@hotmail.com

meer info: www.elfenbron.be /bachbloesems voor kinderen